Over mij 2018-05-04T11:24:23+00:00


Over mij


Passie voor begeleiden

 

Op 16-jarige leeftijd ben ik mijn carrière begonnen als automonteur. Na mijn afstuderen aan de Pedagogische Technische Hogeschool  ben ik in het beroepsonderwijs als leraar autotechniek aan de slag gegaan. Na het methodisch – en didactische gedeelte en aansluitend twee leersupervisies, heb ik in 2017 de 2 jaar durende opleiding supervisiekunde succesvol afgerond.

Mens en werk
Gedurende mijn loopbaan heb ik mij ontwikkeld van mens in de techniek via mens en techniek naar mens en werk. Telkens maar weer door mijzelf de vraag te stellen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik en vooral, wat is ervoor nodig? Het zijn betrekkelijk eenvoudig reflectievragen. Persoonlijk heb ik ervaren dat het antwoord vinden op die vragen een zoektocht kan zijn.

Supervisor
In november 2017 ben ik afgestudeerd als supervisor. In mijn afstudeeronderzoek heb ik gezocht naar het antwoord op de vraag ‘in welke mate de stilte in het supervisiegesprek kan bijdragen aan het leren van de supervisant door reflectie’. Mijn vele jaren in het onderwijs als loopbaanbegeleider en mijn eigen ervaringen en ontwikkeling wil ik graag inbrengen in jouw loopbaanontwikkeling.

Cees de Jong in gesprek