Ervaringen cliënten 2018-04-20T10:15:19+00:00


Ervaringen van cliënten


Inzicht in eigen handelen

Ik heb geleerd mijn eigen handelen tegen het licht te houden. Daardoor heb ik inzicht gekregen in mijn eigen handelen en zal dit nu professioneel en duurzaam kunnen verbeteren.

docent vmbo

Betere gesprekspartner

Ik ben weerbaarder geworden en heb beter leren luisteren. Daardoor ben ik een betere gesprekspartner geworden voor mijn werkgever en mijn klanten.

KAM-adviseur

Anders omgaan met problemen

Door zelfreflectie toe te passen heb ik geleerd dat ik anders kan omgaan met problemen en uitdagingen in omgang met collega en leerling.

instructeur mbo

Docentschap en professionaliteit

In de afgelopen maanden heb ik tijdens het supervisietraject met Cornelis zeer diverse onderwerpen besproken. Ik, als jonge docent en jong werkende, was aan het begin van het schooljaar erg zoekende. Zoekende naar wat ik wilde in het leven qua werk, zoekende wat voor docent ik wilde zijn, zoekende óf ik wel docent wilde zijn en zoekende hóe je een goede docent kúnt zijn. Naarmate het supervisieproces vorderde kreeg ik het gevoel dat we in trechtervorm aan de slag gingen: In de eerste weken was ik bezig met de vraag of ik wel docent wilde zijn, in de weken die daarop volgden sneden we steeds meer onderwerpen aan die te maken hebben met, in mijn ogen, goed docentschap. Hierna hebben we een uitstap gemaakt naar de werknemer-werkgever-relatie en daarna hebben we verder gesproken over het docentschap en professionaliteit. Na de eerste 10 bijeenkomsten werd me duidelijk dat ik graag docent ben en dat deze overkoepelende vraag is weggevallen: voor mij een hele geruststelling.

startend docent mbo